Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 95
Primeira ... 12345 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. Salmonellosis: the present position in man and animals. II. Public health aspects. The Veterinary Record, v. 80, n. 4, p. 147-153, Jan. 1967.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. A. Climatic resources and economic activity: a symposium. New York : J. Wiley, 1974. 264 p. il. Annual Aberystwyth Symposium, 15., 1972, Aberystwyth.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. H. Benefits of permanent traffic lanes in a controlled traffic crop production system. Soil & Tillage Research, Amsterdam, v. 3, n. 4, p. 385-395, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. A. The foods and feeding habits of subadult Crocodylus porosus Schneider in Northern Australia. Australian Wildlife Research, v.6, p.347-359, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. A. Methods of obtaining stomach contents from live Crocodilians (Reptilia, Crocodilidae). Journal of Herpetology, v.12, n.3, p.413-415, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. H. Compaction studies in the USA: the new concept of soil compaction management. Soil and Water, v. 14, n. 3, p. 16-18, jul. 1986.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. W. Effect of the continuous selection of large and small wheat seed on yield, bushel weight, varietal purity, and loose smut infection. Journal of the American Society of Agronomy, Geneva, v. 20, p. 856-867, 1928.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. K. Statistical techniques for data analysis. [S.l.]: Lewis Publishers, 1990. 200p.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. H. Molecular genetics New York: DBZCU, 1963 541p.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. H. (Ed.). Molecular genetics. New York: Academic Press, 1963-1967. 2v. Part I- 1963; Part II - 1967.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
11.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. L. A portuguese - english dictionary. Stanforda: Stanford University Press, 1958. 655p.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
12.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. L. Portuguese-english dictionary. rev. ed. Rio de Janeiro: Record, 1970. 649p.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Meio Ambiente.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
13.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. L. Portuguese-English dictionary. Rio de Janeiro: Record, 1982. 655 p.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
14.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. L. Portuguese-English dictionary. Rio de Janeiro: Record, 1985. 655p.

Biblioteca(s): Embrapa Solos.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
15.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. B. A pathogenic test for basidiomycete fungi isolated from roots. New Zealand Journal of Experimental Agriculture, Wellington, v. 6, n. 1, p. 91-94, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
16.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. H. Selected papers on molecular genetics. New York: Academic press, 1965 649p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
17.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. A. ed. The role of water in agriculture. Oxford: Pergamon Press, 1970 230p. (University College of Wales, Aberystwyth. Memkornadum, 12, 1969) Based on papers and discussions at a symposium held at the welsh plant breding station near Aberystwyth on March 19tn, 1969.

Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
18.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. B. Princípios de microeconomia. São Paulo: Ática, 2007. 568 p. (Ática Universidade). Tradução Fátima Abbate, Luiz A. de Araújo e Silvana Vieira.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
19.Imagem marcado/desmarcadoTAYLOR, J. A. (ed.). Weather forecasting for agriculture and industry. Madison: Fairleigh Dickinson University Press, 1972. 250 p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
20.Imagem marcado/desmarcadoPEARCE, S. C.; TAYLOR, J. The changing of treatments in a long-term trial. Journal of Agricultural Science, Cambridge, v. 38, p. 402-410, 1948.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 95
Primeira ... 12345 ... Última






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  13/03/2014
Data da última atualização:  28/06/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  TIZIOTO, P. C.; DECKER, J. E.; TAYLOR, J. F.; SCHNABEL, R. D.; MUDADU, M. de A.; MOURAO, G. B.; COUTINHO, L. L.; THOLON, P.; SONSTEGARD, T. S.; ROSA, A. do N.; ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.; MEDEIROS, S. R. de; NASSU, R. T.; FEIJO, G. L. D.; SILVA, L. O. C. da; TORRES JUNIOR, R. A. de A.; SIQUEIRA, F.; HIGA, R. H.; REGITANO, L. C. de A.
Afiliação:  POLYANA C. TIZIOTO, POS GRADUAÇÃO UFScar/SÃO CARLOS, SP; J. E. DECKER; PROF. UNIVERSITY OF MISSOURI/COLUMBIA; R. D. SCHNABEL, PROF. UNIVERSITY OF MISSOURI/COLUMBIA; MAURICIO DE ALVARENGA MUDADU, CPPSE; G. B. MOURÃO; LUIZ L. COUTINHO; PATRICIA THOLON, CPPSE; T. S. SONSTEGARD, PROF. AGRICULTURE RESERCH SERVICE/ BELTSVILLE; ANTONIO DO NASCIMENTO ROSA, CNPGC; MAURICIO MELLO DE ALENCAR, CPPSE; RYMER RAMIZ TULLIO, CPPSE; SERGIO RAPOSO DE MEDEIROS, CNPGC; RENATA TIEKO NASSU, CPPSE; GELSON LUIS DIAS FEIJO, CNPGC; LUIZ OTAVIO CAMPOS DA SILVA, CNPGC; ROBERTO AUGUSTO DE A TORRES JUNIOR, CNPGC; FABIANE SIQUEIRA, CNPGC; ROBERTO HIROSHI HIGA, CNPTIA; LUCIANA CORREIA DE ALMEIDA REGITANO, CPPSE.
Título:  Genome scan for meat quality traits in Nelore beef cattle.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  Physiological genomics, v. 45, n. 21, p. 1012-1020, 2013.
DOI:  doi:10.1152/physiolgenomics.00066.2013
Idioma:  Português
Conteúdo:  Meat quality traits are economically important because they affect consumers' acceptance, which, in turn, influences the demand for beef. However, selection to improve meat quality is limited by the small numbers of animals on which meat tenderness can be evaluated due to the cost of performing shear force analysis and the resultant damage to the carcass. Genome wide-association studies for Warner-Bratzler shear force measured at different times of meat aging, backfat thickness, ribeye muscle area, scanning parameters [lightness, redness (a*), and yellowness] to ascertain color characteristics of meat and fat, water-holding capacity, cooking loss (CL), and muscle pH were conducted using genotype data from the Illumina BovineHD BeadChip array to identify quantitative trait loci (QTL) in all phenotyped Nelore cattle. Phenotype count for these animals ranged from 430 to 536 across traits. Meat quality traits in Nelore are controlled by numerous QTL of small effect, except for a small number of large-effect QTL identified for a*fat, CL, and pH. Genomic regions harboring these QTL and the pathways in which the genes from these regions act appear to differ from those identified in taurine cattle for meat quality traits. These results will guide future QTL mapping studies and the development of models for the prediction of genetic merit to implement genomic selection for meat quality in Nelore cattle.
Palavras-Chave:  GWAS; QTL.
Thesaurus NAL:  beef cattle; zebu.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/108203/1/physiolgenomics.00066.2013.full.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPPSE22424 - 1UPCAP - DDPROCI-2013.00283TIZ2013.00283
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional